Comenzi telefonice la: 0799-185-188

Politica de livrare

Metode de livrare 

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Livrarea se face in intervalul Luni-Vineri (pana la ora 18.00), sau sambata, la solicitarea clientului. 

La livrare este foarte important sa verifici: daca acel colet este pe numele tau si daca este intact, toate acestea in prezenta curierului. Daca se observa lipsa unui produs din colet, va rugam sa scrieti un proces verbal de constatare a lipsei, sa il semneze curierul si sa ne anuntati ulterior pentru rezolvarea problemei.

Pentru orice tip de sesizari sau reclamatii te rugam sa trimiti un email la sesizari@cumpara-azi.ro


Care sunt taxele de livrare?

Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Tarife curierat rapid:

Livrare oriunde in tara, tarif 10 RON +tva pentru primele 2 kg. Fiecare kg aditional se tarifeaza cu 0,80 RON. Aceste tarife sunt valabile pentru livrarea cu Fan Courier.

Pentru localitatile exterioare, taxa de transport este fixa, 20 RON.

*Exceptie fac comenzile care intra sub incidenta promotiei Livrare gratuita.


Cum pot returna un produs/ o comanda? 

Pe cumpara-azi.ro ai la dispozitie 10 de zile lucratoare pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online direct din contul de utilizator cumpara-azi.ro. Iata ce trebuie sa faci:

Te loghezi in contul de utilizator cumpara-azi.ro, accesezi sectiunea "Vezi cos", dai click pe butonul “Comanda” din care doresti sa returnezi produsul sau produsele -> buton  "Returneaza" si completezi formularul de retur. Ulterior trebuie sa trimiteti produsele retur in ambalajul original, insotite de factura emisa. Contravaloarea produselor returnate se va restitui in contul iban pe care trebuie sa il completati in formularul de retur.

Taxa de retur este suportata de catre client.