Comenzi telefonice la: 0799-185-188

Politica de livrare


Metode de livrare 

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Livrarea se face in intervalul Luni-Vineri (pana la ora 18.00) 

La livrare este foarte important sa verifici: daca acel colet este pe numele tau si daca este intact, toate acestea in prezenta curierului. Daca se observa lipsa unui produs din colet, va rugam sa scrieti un proces verbal de constatare a lipsei, sa il semneze curierul si sa ne anuntati ulterior pentru rezolvarea problemei.

Pentru orice tip de sesizari sau reclamatii te rugam sa trimiti un email la sesizari@cumpara-azi.ro


 

Care sunt taxele de livrare?

Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Tarife curierat rapid:

Livrare oriunde in tara, tarif unic 15 RON.

*Tarifele includ taxa de ramburs

*Exceptie fac comenzile care intra sub incidenta promotiei Livrare gratuita.Cum pot returna un produs/ o comanda? 

Pe cumpara-azi.ro ai la dispozitie 10 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online direct din contul de utilizator cumpara-azi.ro. Iata ce trebuie sa faci:

Te loghezi in contul de utilizator cumpara-azi.ro, accesezi sectiunea "Vezi cos", dai click pe butonul “Comanda” din care doresti sa returnezi produsul sau produsele -> buton  "Returneaza" si completezi formularul de retur.